ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ОС «МАГІСТР» ІЗ ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІНФОРМАТИКА)

07 жовтня 2022 року  на факультеті фізики, математики та інформатики відбулася онлайн-зустріч гаранта освітньої програми Середня освіта (Інформатика) зі студентами І курсу освітнього ступеня «магістр».

Гарантом освітньої програми є кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Марія Медведєва.  Під час зустрічі гарант розповіла студентам про особливості освітньої програм Середня освіта (Інформатика) освітнього ступеня «магістр», призначення і роль окремих дисциплін та практик у навчанні, звернула особливу увагу на питання придатності випускників до працевлаштування та подальшого навчання, національної та міжнародної академічної кредитної мобільності, дала детальну характеристику механізму формування компетентностей і програмних результатів навчання, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти, академічну доброчесність. Окрім того, вона наголосила на тому, що здобувачі вищої освіти мають можливість долучатись до розгляду освітньої програми за якою навчаються та вносити свої зауваження і пропозиції щодо її покращення.

Після ознайомлення студентів із освітньою програмою було проведено обговорення її змісту, зокрема щодо їх прав, обов’язків і відповідальності. Марія Олександрівна відповіла на запитання студентів і запросила активно долучатися до формування освітніх компонентів вільного вибору студентів задля підвищення якості освітніх послуг.