ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН НА ФФМІ

25 січня 2023 року відбувся День відкритих дверей факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в онлайн-форматі на платформі Google Meet. Захід відвідали понад 90 випускників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти Черкаської, Одеської, Київської, Кіровоградської та Миколаївської областей.

Перед майбутніми абітурієнтами, їх батьками та педагогами виступила декан факультету Тетяна МАХОМЕТА, яка ознайомила з факультетом та університетом в цілому, презентувала освітні програми за якими здійснюється підготовка на факультеті, окремо звернула увагу на перевагу ступеневої освіти, що нині особливо актуально.

Заступник декана з наукової роботи Галина ТКАЧУК надзвичайно цікаво та змістовно презентувала інформацію про успіхи та досягнення студентства факультету на науковій ниві, перемоги у конкурсах, олімпіадах  тощо. Заступник декана з виховної роботи Інна КРИВОРУЧКО розповіла про цікаве та яскраве студентське дозвілля. Фотоекскурс дав змогу абітурієнтам побачити ще один аспект студентського життя.

Координатор з профорієнтаційної роботи Леся ПАРШУКОВА у своєму виступі «Успішний абітурієнт – 2023» розповіла про загальні питання вступу до УДПУ імені Павла Тичини та про вимоги до тих, хто мріє тут навчатися. Зокрема, зупинилася на Умовах вступу, особливостях проведення НМТ у цьому навчальному році, назвала ключові дати для вступників. Наголосила на тому, що вичерпну інформацію щодо вступу можна отримати на сайті факультету у розділі «Вступникам». В рамках онлайн зустрічі були проведені короткі стрім-демонстрації матеріально-технічної бази факультету. Наживо демонструвалися можливості факультету для організації якісного освітнього процесу.

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть доброю традицією. А всіх бажаючих запрошуємо до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, зокрема на факультет фізики, математики та інформатики.