ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІІ КУРСУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

21 березня 2023 року відбулася звітна конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу, ІІ курсу (термін навч. – 2р.10м.) та І курсу (термін навч. – 1р.10м.) ОС «бакалавр» заочної форми навчання, які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Математика), Середня освіта (Математика. Інформатика), Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Фізика. Математика).

В ході конференції були заслухані звіти студентів, окреслились проблеми з якими стикалися здобувачі вищої освіти під час практики. Керівники груп та методисти від випускових кафедр Леся Паршукова, Оксана Гнатюк, Володимир Миколайко, Людмила Благодир, Дарія Возносименко поділились враженнями про проходження навчальної педагогічної практики та надали високу оцінку виконанню завдань практики студентами.

Загалом конференція пройшла в позитивному настрої, першим досвідом, якого набули студенти задоволені, проблемні місця у фаховій підготовці та перспективи вдосконалення визначили.

Бажаємо нашим студентам подальшого професійного зросту!