IT UKRAINE EDUCATION SUMMIT 2023

07 червня 2023 року викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Віра КОЛМАКОВА, Сергій ПАРШУКОВ та Леся ПАРШУКОВА взяли участь в онлайн події «IT Ukraine Education Summit 2023». Захід організовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

IT Ukraine Education Summit – унікальний майданчик для цікавих освітніх дискусій із висококваліфікованими експертами ІТ-індустрії, представниками держави, бізнесу та закладів вищої освіти. Мета заходу:

  • дізнатися про нові сучасні підходи до освіти IT-фахівців;
  • аналіз ТОП-проєктів освітніх закладів та успішні освітні кейси для студентів та світчерів;
  • можливості долучитися до синергії державної, корпоративної та приватної IT-освіти в Україні.

В програмі події відбулися наступні заходи:

  • панельні дискусії: «Навчальний рік попри кризу: результати, виклики та перспективи», «Інвестиції в освіту як інструмент інтелектуального розвитку та підтримки населення під час війни», «Підготовка ефективних лідерів: навчання та практичний досвід для середньої управлінської ланки»;
  • кейс-стаді «Скілінг та рескілінг в ІТ»; «Люди Відбудови: яких професіоналів потребуватиме країна? Досвід EPAM у роботі зі старшокласниками»; «Побудова системи аналітики для освітнього продукту», «Програми розвитку компанії Luxoft», «Перехресне опилення, або про взаємодію бізнесу та освіти».

Офіційний сайт події – https://www.education.itukraine.org.ua/