ВИКОРИСТАННЯ AZURE OPENAI ДЛЯ ДОПОМОГИ БІЗНЕСУ

06 червня 2023 року викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Сергій ПаршуковЛеся ПаршуковаВіра Колмакова долучилися до вебінару «Azure OpenAI. Говоримо з бізнесом просто про складне», який присвячений використанню штучного інтелекту в бізнесі. Ініціатором та організатором проведення заходу була компанія Crayon. Спікер заходу Всеволод Щепанський, Product Lead Data & AI Services, повідомив про напрямки діяльності компанії Crayon. Розповів про особливості генеративного штучного інтелекту (AI) та детально зупинився на можливостях Azure OpenAI, що стосуються текстової аналітики та пошуку інформації, конструювання менеджменту знань, майнінгу знань, розмовного AI тощо.

Особливу увагу було приділено ризикам, що можуть виникнути при використанні штучного інтелекту, зокрема, дотримання принципів інтелектуальної власності. Зазначено, що потрібно на законодавчому рівні змінювати підходи до використання AI, щоб мінімізувати ризики генерування дезінформації на основі фейкових відео, аудіо та текстового контенту.

Онлайн захід показав, як підвищити власну конкурентоспроможність та створити GPT для власного бізнесу на основі внутрішніх документів.

Захід відбувався в середовищі Live Teams Event.

 

01

02

03

04

05

06

07

08