СТУДЕНТИ ФФМІ – УЧАСНИКИ ФОРУМУ МОЛОДІЖНИХ ЛІДЕРІВ «YOUTH WINS»

Фізматівці – це активні, креативні, амбітні, сміливі, перспективні та цілеспрямовані здобувачі вищої освіти, які не можуть всидіти на місці.

Цьогоріч було організовано Форум молодіжних лідерів «YOUTH WINS», мета якого – розвиток серед молоді громадянських компетентностей, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення, залучення до повоєнного відновлення України.

Форум проводився за ініціативою Молодіжної громадської організації «Уманське міське об’єднання дітей та молоді «ГАРТ» у співпраці з Уманською міськрадою та Черкаською ОВА.

Наші студенти – Інна ПОЛІЩУК, Тарас МОСПАН та Олександр ЦИБЕНКО долучились до триденного Форуму. В перший день відвідали тренінг «Знайомство як один із якостей лідера» (психолог Владислава ШВЕЦЬ), переймали досвід від Людмили ГЕКАЛЮК про лідерство та ораторське мистецтво, дізнались багато цікавого на тренінговій програмі «Фінансова грамотність молоді в сьогоденні та в повоєнний час. Світові тенденції розвитку» (Людмила ГЕКАЛЮК), ділились своїми сподіваннями, страхами та побажаннями.

Другий день був наповнений такими тренінгами: «Самопрезентація. Справити враження можна лише один раз» від Жанни ЛОЗІНСЬКОЇ, тренінг «Креативне лідерство» від Олени ПОЛІЩУК; «Лідерство та адвокація прав молоді» від голови Молодіжної ради Софії КУЧЕР, «Роль лідера у повоєнній відбудові України» від психолога Владислави ШВЕЦЬ.

Третій день Форуму порадував учасників хакатоном ідей лідерства та залучення молоді у повоєнній відбудові України, кавою-брейк із смачною піцою, представленням проєктів та підбиттям підсумків Форуму.

Враження в студентів позитивні та класні, адже це гарна можливість дізнатись щось нове для себе та застосувати отримані знання на практиці.