БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ НА ФФМІ

12 серпня 2023 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулися збори батьків першокурсників у змішаному режимі.

З вітальним словом звернулася декан факультету фізики, математики та інформатики, доцент Тетяна МАХОМЕТА. Тетяна Миколаївна розповіла про структуру факультету, познайомила батьків та студентів із заступниками декана, завідувачами кафедр, викладачами та кураторами академічних груп. Завідувачі кафедр – проф. Михайло МАРТИНЮК, доц. Марія МЕДВЕДЄВА, доц. Тетяна ПОЛІЩУК долучилися до привітань та дали напутнє слово студентам факультету фізики, математики та інформатики.

Заступник декана з навчальної роботи доц. Ірина ТЯГАЙ показала, як правильно користуватись розкладом та де можна його знайти на сайті ФФМІ https://fmf.udpu.edu.ua/news/2733-rozklady і в телеграм-боті https://t.me/rozklad_udpu_bot, а також детально пояснила оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти за кредитно-модульною системою.

Заступник декана з організації практичної підготовки на факультеті доц. Дарія ВОЗНОСИМЕНКО охарактеризувала види практик, які будуть проходити студенти протягом навчання на ОС «Бакалавр», а також зауважила, що практика є важливою складовою освітнього процесу. Вона надає студентам можливість застосовувати теоретичні знання, які вони отримали на лекціях та практичних заняттях, у реальних професійних умовах.

Проф. Галина ТКАЧУК, заступник декана з наукової роботи розповіла про Студентське наукове товариство, наукові гуртки, які закріплені за профілюючими кафедрами, а також про конкурси різних рівнів, в яких студенти факультету здобувають перемоги. Галина Володимирівна акцентувала, що не потрібно нічого боятися, а треба вірити в себе та свої сили!

Інна КРИВОРУЧКО,  заступник декана з виховної роботи  з захопленням розповіла про виховну діяльність на ФФМІ, мета якої це – формування гармонійно розвиненої особистості студента, сприяння його соціальній адаптації, розкриттю творчого потенціалу та розвитку громадянської відповідальності. Вона охоплює різноманітні заходи, програми та ініціативи, спрямовані на забезпечення якісної та комплексної освіти.

Голова студентської ради факультету Юлія ЗІНЧЕНКО радо привітала новоспечених студентів ФФМІ, розповіла про важливість роботи студентської ради, які завдання та цілі вона ставить перед собою у новому 2023-2024 навчальному році.

Диспетчер факультету Майя ПОТАПЕНКО долучилась до всіх привітань та побажала легкого навчання, яскравих студентських років під мирним небом України.

Атмосфера зустрічі була сприятливою, батьки і викладачі висловили взаємне сподівання на подальшу співпрацю та на легку адаптацію першокурсників.