ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ З КНР

29 вересня 2023 року викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Любов ТІТОВА провела для здобувачів з Китайської Народної Республіки першого курсу ОПП «Середня освіта (Музичне мистецтво). (Художня культура)» освітнього ступеня «Магістр» відкрите лекційне заняття з дисципліни «Information Technologies in Professional Activity» на тему «Media Data, Media Art and Multimedia. Introduction to the MIDI format». Заняття відбулося у дистанційному режимі з використанням платформи Zoom.

На початку заняття було оголошено тему, мету та план заняття. Під час заняття викладач ознайомила здобувачів із поняттями «медіа», «масмедіа», «медіамистецтво», «мультимедіа» та «гіпермедіа», навела різні приклади медіамистецтва. Здобувачі ж, у свою чергу, брали активну участь в обговореннях, наводили приклади відомих їм традиційних та новітніх медіа.

Ще одним важливим питанням, що розглядалось на лекції стали особливості технології MIDI, то ж викладач поінформувала здобувачів про ключові характеристиками даної технології, а також охарактеризувала основні стандарти MIDI, що використовуються для передачі команд на музичні пристрої.

На відкритому занятті були присутні викладачі кафедри інформатики і ІКТ, а саме: завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Марія МЕДВЕДЄВА, професор кафедри, доктор педагогічних наук, професор Галина ТКАЧУК й викладачі кафедри Інна КРИВОРУЧКО та Максим КОВТАНЮК.

У загальному заняття пройшло у доброзичливій та невимушеній атмосфері, що сприяло активному обміну ідеями та знаннями. Лекція стала частиною загального процесу навчання, що сприяє розширенню розуміння здобувачів ролі інформаційно-комунікаційних технологій у галузі мистецтва.

010203