ІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ»

22 вересня 2023 року викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Любов ТІТОВА та здобувач IV курсу факультету фізики, математики та інформатики ОПП «Середня освіта (Інформатика)» Владислав ЯМКОВЕНКО взяли участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ», організатором якої виступив Інститут цифровізації освіти НАПН України.

Мета конференції полягала у визначенні вимог, умов та перспектив впровадження імерсивних технологій у процес навчання для підвищення якості освіти на різних її рівнях.

На початку конференції з вітальним словом до учасників звернулись директор інституту, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Олег СПІРІН та заступник директора з наукової роботи, старший науковий співробітник, доктор педагогічних наук Світлана ЛИТВИНОВА.

Особливістю конференції стало повністю англомовне пленарне засідання, де провідні науковці України, Казахстану та Норвегії поділились своїми напрацюваннями щодо впровадження технологій штучного інтелекту, доповненої та віртуальної реальності в освітній процес.

У загальному конференція була дуже цікавою та інформативною. Дякуємо організаторам за можливість долучитись до наукового заходу такого рівня!