ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В І ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРОГРАМУВАННЯ ICPC-2023

У структурі Олімпіади передбачений Шкільний дивізіон, до участі в якому запрошуються команди учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, учасників та призерів ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських шкільних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Запрошуємо здобувачів освіти та учнів взяти участь у І етапі, який відбудеться 30 вересня 2023 року у місті Умань на базі факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Команди складаються з трьох учасників і можуть включати запасного учасника з правом заміни будь-якого учасника команди на будь-якому етапі Олімпіади. Можлива участь збірних команд міст (районів), за узгодженням між керівниками відповідних навчальних закладів. Команди Шкільного дивізіону змагатимуться разом з командами студентів, але підсумки їх виступу підбиватимуться в окремому заліку.

Для участі в олімпіаді необхідно до 25 вересня 2023 року зареєструвати команду на сайті студентської першості світу https://icpc.global/.

Контактна інформація відповідального за проведення І відбіркового етапу ІСРС-Ukraine на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини: Паршуков Сергій Васильович, старший викладач кафедри інформатики і ІКТ, e-mail: s.v.parshukov@udpu.edu.ua, телефони: (066) 781-73-97, (068) 393-63-71.

ЗАПРОШУЄМО КОМАНДИ ДО УЧАСТІ!