ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ІКТ В ГАЛУЗІ»

21 лютого 2024 року доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Володимир СТЕЦЕНКО провів відкрите заняття зі студентами І курсу факультету природничої освіти та природокористування з дисципліни «ІКТ в галузі».

Заняття присвячено темі «Вибір теми портфоліо. Пошук інформації». На початку заняття викладач наголосив на актуальності питань, які будуть розглянуті в ході заняття. Портфоліо є важливим інструментом для самовдосконалення та відображення професійного зростання майбутнього учителя. Вибір теми портфоліо допомагає майбутнім фахівцям уточнити свої професійні цілі та спрямувати зусилля на досягнення цих цілей. Через портфоліо студенти можуть систематизувати свої досягнення, відобразити свій підхід до навчання та оцінювання і покращити його на основі отриманих результатів.

Студентам було запропоновано визначитись з темою портфоліо та знайти інформацію відповідно до обраної тематики. В ході заняття застосовувались різні інтерактивні методи колективного обговорення: мозковий штурм, дискусія, дебати. Це дало змогу студентам краще зрозуміти обрану тему портфоліо, скоригувати її за потреби та визначити її актуальність.

Загалом заняття пройшло у доброзичливій та комфортній атмосфері. Колеги високо оцінили проведене заняття та залишили схвальні відгуки про застосування інтерактивних методів.