ВІДБУЛАСЯ ХІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ І НАУЦІ»

19-20 березня 2020 року відбулася ХІ Всеукраїнська студентська наукова Інтернет-конференція «Сучасні інформаційні технології в освіті і науці», присвячена 90-річчю від дня заснування Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Метою проведення Інтернет-конференції було залучення до наукової діяльності якнайбільше талановитої молоді; надання можливості студентам опублікувати результати досліджень та отримання навичок оформлення наукової продукції; обговорення проблеми використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках фізики, математики, інформатики та природознавства.

Усього в конференції взяли участь 105 учасників з різних регіонів. Основні питання, що пропонувалися для обговорення:

  • Мобільне навчання як сучасна технологія в освіті;
  • Використання вільного програмного забезпечення в освітньому процесі;
  • Медіаосвіта та медіаграмотність;
  • Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та науці;
  • Використання хмарних технологій в освітньому процесі.

Активними учасниками Інтернет-конференції стали здобувачі вищої освіти нашого університету та Київського національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова,  Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, Державного університету «Житомирська політехніка», Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

За підсумками конференції формується збірник матеріалів, електронну версію якого буде розміщено на сайті кафедри інформатики і ІКТ Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також разом із сертифікатами про участь буде надіслано авторам.

Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку співорганізаторам та усім учасникам конференції й налаштований на продовження співпраці в різноманітних наукових проєктах.

IMG_20200402_124926_248

 

image_2020-04-02_18-07-23

 

image_2020-04-02_18-07-46

 

image_2020-04-02_18-08-34