#НА_ВЕЛИКДЕНЬ_ФФМІ_ВДОМА

Весна в Україні. Воскресає природа, воскресає життя. Надходять Великодні свята. Щороку  на факультеті фізики, математики та інформатики проходять різноманітні заходи, майстер-класи до Великодніх свят, де студенти та викладачі у дружній атмосфері, допомагаючи один одному, ознайомлюються з традиціями нашого народу і навчаються творити писанки, виготовляти власноруч різноманітні пасхальні  елементи. В цьому році, нажаль все по-іншому… Враховуючи нинішню ситуацію в країні і світі в цілому, дотримуючись карантину фізматівці святкують Великдень вдома.

Заступник декана з виховної роботи Яна Ярошик запропонувала фізматівцям провести цікаву підготовку до Пасхальних свят з хештегом #на_Великдень_ФФМІ_вдома, де кожен проявить свою креативність, хазяйновитість та любов до українських традицій, продемонструвавши різноманітні етапи підготовки до свята. Результатами можемо насолодитися разом.

Тож, щиро вітаємо усіх зі Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

Подбаймо про власне здоров’я та здоров’я близьких – залишаймося на Великдень вдома!