МЕРЕЖЕВА АКАДЕМІЯ CISCO УДПУ

Мережева академія Cisco Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University Cisco Academy) розпочала роботу з березня місяця 2020 року. Інструкторами академії є викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій факультету фізики, математики та інформатики, зокрема, завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Марія Медведєва (відповідає за адміністративні та маркетингові питання), старший викладач Сергій Паршуков (відповідає за адміністрування академії), старший викладач Віра Колмакова, викладач Сергій Троян.

На даний час в академії Cisco пропонуються для проходження курси:

  • «Вступ до Інтернету Речей» (Introduction to IoT)
  • «Введення в кібербезпеку» (Introduction to Cybersecurity)
  • «Знайомство з Linux» (Linux Unhatched)
  • «Основи Linux» (Linux Essentials)

Зазначені курси проходять, насамперед, студенти напряму підготовки «014.09 Середня освіта (Інформатика)» під час вивчення дисциплін «Основи комп’ютерних мереж та систем», «Встановлення, конфігурування та адміністрування серверних операційних систем», «Протоколи та служби мережевої взаємодії, маршрутизація в мережі», а також слухачі курсів підвищення кваліфікації спеціальності «Середня освіта (Інформатика) за темою «Анонімність та безпека в мережі». Загалом в академії зараз навчається більше 40 студентів, серед яких є ті, які вже успішно закінчили курси та отримали сертифікати.

Запрошуємо на навчання усіх, кого зацікавили доступні на даний час курси в мережевій академії Cisco Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

1 - 0001

1 - 0002

 

1 - 0001

1 - 0002