САМООСВІТА ВИКЛАДАЧІВ ФФМІ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Самоосвіта – безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення професійної компетентності викладача і є необхідною умовою його професійної діяльності. Модель сучасного педагога передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатися, бути у постійному творчому пошуку.

Професорсько-викладацький склад факультету у період карантину відвідав велику кількість семінарів, тренінгів, вебінарів та інших науково-методичних заходів в режимі онлайн, які сприяли підвищенню професійної кваліфікації та методичної майстерності наших викладачів, та в результаті отримали сертифікати про успішне їх завершення. Тематика даних заходів була надзвичайно широкою, проте найпопулярнішими були ті, які сприяли розвитку навичок створення та використання засобів для якісної організації дистанційного навчання.

Знання та досвід, які були отримані в результаті проходження онлайн науково-методичних заходів, знадобляться при викладанні навчальних дисциплін, в науковій діяльності та у виховній роботі.

Працюючи та навчаючись дистанційно – дбаємо про життя і здоров’я кожного з нас! Залишаймося дома! Будьмо соціально відповідальними!