ВІДКРИТЕ ОНЛАЙН-ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ “ІНФОРМАТИКА ТА ІКТ”

23 жовтня 2020 року відповідно плану проведення відкритих навчальних занять кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій відбулося онлайн-заняття з дисципліни «Інформатика та інформаційно-комунікаційні технології» на платформі Google Meet.

Доцент кафедри інформатики і ІКТ Тетяна Бондаренко провела заняття на тему: «Робота в середовищі Adobe Animate» для студентів ІІ курсу спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика).

Під час практичної роботи студенти ознайомилися з інструментами малювання, редагування, керування об’єктами, які використовуються в середовищі Adobe Animate та створили в цьому редакторі своє перше зображення.

Використовуючи сервіс TwoSeven, викладач транслювала відеопотік з освітнім контентом, метою якого було показати приклади використання векторної анімації в рекламі, в якості мультимедійного наповнення для динамічних освітніх проєктів, програм, ігор.

В процесі перегляду відбувся діалог, в якому узагальнили теоретичні знання роботи в середовищі Adobe Animate та обговорили проблему найбільш ефективного використання векторної графіки.

Заняття пройшло в позитивній та дружній атмосфері.

1

2

3

4