ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ «ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГАЛУЗІ ІТ-ОСВІТА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

21–22 лютого 2023 року на базі Рівненського державного гуманітарного університету відбувся ІІ Всеукраїнський форум «Підготовка фахівців галузі ІТ-освіта в умовах воєнного стану» спільно з ГС «Рівне ІТ-освіта» та Департаментом освіти і науки Рівненської ОВА.

Форум був організований з метою обговорення особливостей підготовки фахівців галузі «Інформатика» та формування їх професійних компетентностей, який проводився кафедрою інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики Рівненського державного гуманітарного університету.

У заході взяли участь представники органів влади, бізнесу та ряду закладів освіти, зокрема викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій: Марія МЕДВЕДЄВА, Галина ТКАЧУК, Тетяна БОНДАРЕНКО, Віра КОЛМАКОВА, Леся ПАРШУКОВА, Сергій ПАРШУКОВ, Максим КОВТАНЮК, Любов ТІТОВА, Інна КРИВОРУЧКО.

Форум відбувся у форматі панельних дискусій, учасниками якого стали представники Департаментів освіти і науки, Центрів якості освіти, розробників державних стандартів освітніх програм та експертів НАЗЯВО. Під час зустрічей були розглянуті актуальні та важливі питання для закладів освіти всіх рівнів.

Дякуємо організаторам за проведений на високому науковому рівні захід та сподіваємось на подальшу співпрацю!