ВІДБУЛАСЯ НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІІ КУРСУ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

24 лютого 2023 року відбулася настановча конференція для здобувачів вищої освіти ІІ курсу освітнього ступеня «магістр» денної форми навчання факультету фізики, математики та інформатики, які навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Інформатика), Середня освіта (Математика), та Середня освіта (Природничі науки).

Конференцію відкрила заступник декана з практичної підготовки студентів Дарія Возносименко, яка привітала студентів та ознайомила із терміном проходження практики, базами практики, метою та завданнями практики. Наголосила на тому, що другий період виробничої практики спрямований на проходження виробничої практики на базі 10-11 класів.

В ході конференції керівники практики та методисти Леся Паршукова, Марина Декарчук, Дарія Возносименко надали ряд порад, настанов, побажань, а студенти одержали відповіді на поставлені питання. Були визначені особливості та окреслені конкретні завдання даного виду практики, надані вимоги до оформлення звітної документації, оголошені критерії оцінювання.
Бажаємо магістрантам вдалого проходження практики та розкриття творчого потенціалу!