НА КАФЕДРІ ІНФОРМАТИКИ І ІКТ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ ІІІ-ГО КУРСУ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ «БАКАЛАВР»

1 червня 2023 року на кафедрі інформатики і ІКТ факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся захист курсових робіт студентів ІІІ-го курсу денної форми навчання освітнього рівня «бакалавр», які навчаються за спеціальністю: Середня освіта (Інформатика).

Студенти презентували результати авторських наукових досліджень актуальних проблем з інформатики та програмування. Звучали змістовні, цікаві та різноаспектні доповіді, демонструвались цікаві презентації, наводились переконливі приклади.

Здобувачі продемонструвати свої знання та вміння, які отримали протягом навчання. Під час захисту студентам вдалося поєднати теоретичні і практичні аспекти досліджень, продемонстрували свою здатність до аналізу, синтезу, оцінки та застосування знань на практиці.

Захист курсових робіт – це важлива складова освітнього процесу, яка може допомогти здобувачам краще зрозуміти свої дослідження та здобути нові знання та навички для захисту кваліфікаційної роботи в майбутньому. Курсові роботи виконані студентами з дотриманням методичних вимог до їх написання, з урахуванням спеціалізації та відповідно до «Положення про дотримання принципів академічної доброчесності в УДПУ». У процесі захисту курсових робіт студенти продемонстрували свої перші наукові здобутки, засвідчили ґрунтовне володіння теоретичним матеріалом, уміння вирішувати поставлені перед ними завдання, що є необхідною умовою подальшого професійного становлення. Відповідаючи на запитання членів комісії, здобувачі освіти розкривали власне бачення щодо вирішення поставлених у курсовій роботі завдань та досягнення мети. Усі роботи об’єктивно та позитивно оцінені та мають необхідний для такого виду робіт відсоток унікальності.