ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ У МІЖНАРОДНОМУ ВІДКРИТОМУ КОНКУРСІ З WEB-ДИЗАЙНУ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАФІКИ

Графічний дизайн – це створення візуально-інформативної комунікації між графічним об’єктом і аудиторією. Основним завданням графічного дизайну є залучення уваги, візуальне виокремлення інформації або контенту із загального потоку. Більше 80% інформації людина сприймає очима, тому на виході графіка має бути чудовою, яскравою, неординарною, що змусить зупинитися, захопитися, запам’ятати посил, ідею, отримати певні враження.

Саме тому, студенти факультету фізики, математики та інформатики беруть участь у конкурсах з вебдизайну та комп’ютерної графіки. Щоб привернути увагу, щоб набути фундаментальних знань та професійних навичок в галузі растрової, векторної, 3D-графіки, GIF та 3D-анімації.

На початку літа, у червні 2023 року проходив Міжнародний відкритий конкурс із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед учнів ЗЗСО та студентів ЗВО, організатором якого є Вінницький національний технічний університет.

Студенти факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини також взяли у ньому участь і посіли почесні треті місця в різних номінаціях.

За підсумками проведеного конкурсу, студенти нашого факультету:

У номінації «Краща 2D-растрова графіка»:

ІІІ місце – МЕЛЬНИК Олександр, студент II курсу, спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» (освітній ступінь «Бакалавр»). Науковий керівник: БОНДАРЕНКО Тетяна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій.

ІІІ місце – САВРАНЧУК Владислав студент II курсу, спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» (освітній ступінь «Бакалавр»). Науковий керівник: БОНДАРЕНКО Тетяна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій.

У номінації «Краща 2D-векторна графіка»:

ІІІ місце – ЯМКОВЕНКО Владислав, студент IV курсу, спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» (освітній ступінь «Бакалавр»). Науковий керівник: БОНДАРЕНКО Тетяна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій.

Щира подяка студентам-конкурсантам за високу результативність та гідну презентацію факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на міжнародному рівні.

Бажаємо натхнення, успіхів та подальших перемог!