ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОП «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІНФОРМАТИКА)» ЗІ СТУДЕНТАМИ І КУРСУ

08 вересня 2023 року відбулась організаційна зустріч гаранта освітньої програми «Середня освіта (Інформатика) зі студентами І курсу за освітнім ступенем «бакалавр».

Метою зустрічі було ознайомлення студентів з освітньою програмою «Середня освіта (Інформатика)», її метою та особливістю, освітніми компонентами та компетентностями, які студенти набудуть після завершення навчання за пропонованою програмою.

На початку зустрічі до студентів з вітальним словом звернулась декан факультету фізики, математики та інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна МАХОМЕТА. Вона привітала студентів з початком навчання на освітній програмі, розповіла особливості освітнього процесу на факультеті та представила гаранта освітньої програми «Середня освіта (Інформатика)» Галину ТКАЧУК.

Галина Володимирівна детально охарактеризувала предметну галузь та цикли підготовки фахівця, розповіла про основну орієнтацію та фокус освітньої програми і спеціальності. Було зазначено також, що в основі програми лежать сучасні освітні технології та методики формування загальних і професійних компетентностей, моніторингу педагогічної діяльності та аналізу педагогічного досвіду.

Окрім цього, на зустрічі студенти дізнались про те, де можна отримати більше інформації про освітню програму, нормативні документи організації освітнього процесу, здійснення наукової діяльності, організації дозвілля тощо.