ФІНІШУВАЛА МІЖНАРОДНА ЛІТНЯ ШКОЛА «STUDENTS INVOLVEMENT IN UNIVERSITY LIFE»

З 12 по 18 листопада 2023 року викладач кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Інна КРИВОРУЧКО взяла участь у Міжнародній літній школі «Students Involvement in University Life», яку проводив для своїх українських партнерів Університет Адама Міцкевича в Познані. Проєкт шкіл фінансується – Narodowe Centrum Badań i Rozwoju.

13.11.2023 р. заняття для учасників школи провів д-р Костянтин МАЗУР, який акцентував увагу на міжнародній співпраці університету та різноманітних проєктах (EPICUR та ін.).

14.11.2023 р. представники докторантського самоврядування Мачей ДИМЧИК і Марія ТОМІС розповіли про структуру та діяльність студентської ради, її плани на майбутнє та про розвиток студентської ради у межах співпраці з іншими організаціями й участі в міжнародних конференціях, грантах і стипендіях.

15.11.2023 р. заняття провели представники студентського самоврядування – Владислав, Домініка та Войцех, які розповіли про різноманітність об’єднань студентів (наукові клуби, творчі спілки тощо), культурні та освітні проєкти, адаптацію першокурсників, осіб з особливими потребами та іноземних студентів.

16.11.2023 р. учасниці школи зустрілись із представниками програми Erasmus – Андрієм, Олівією, Мартою та Карою, які детально познайомили з програмою Erasmus Student Network (ESN) познанського університету: історія програми, опис програми, можливості розвитку для молоді та студентів. Під час зустрічі учасники та лектори комунікували, використовуючи різні інтерактивні вправи.

17.11.2023 р. у Міжнародний день студента учасниці міжнародної школи відвідали університет Адама Міцкевича, де зустрілися з проректором з міжнародної діяльності Рафалем ВІТКОВСЬКИМ і професором Рафалем ДИМЧИКОМ, а також з іншими співробітниками університету. Для учасниць школи лекцію прочитав проф. Ху Вентао (КНР).